Meyok Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

31/12/2020 15:01:06 - 31/12/2020 15:01:06 - 3110 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu, 28/12/2020 tarihinde MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Bilal BALKAN (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü) başkanlığında, MEYOK Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü), Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Melih MERAL’in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

YÖK’ün organizasyonuyla çevrimiçi olarak 15/12/2020 tarihinde YÖK Yürütme Kurul Üyesi ve YÖK MYO Komisyonu Yürütücüsü Prof.Dr. Ömer AÇIKGÖZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşülen Yükseköğretim Kurumları Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği Taslağı ve Meslek Yüksekokullarınca gündeme getirilen konular hakkında bilgi veren MEYOK Koordinatörümüz Doç.Dr. Bilal BALKAN, akabinde YÖK’te görüşülen konularla ilgili Trakya Üniversiteler Birliği MEYOK Alt Çalışma Grubunda hazırladıkları raporu paylaştı. MEYOK toplantısı karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

MEYOK Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

MEYOK Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi