T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Kalite Toplantısı Düzenledi

22/01/2024 12:26:08 - 22/01/2024 12:26:08 - 271 Okunma

Kalite Geliştirme Süreçlerine İlişkin Değerlendirmelerin Ele Alındığı Toplantı MS Teams Platformu Üzerinden Gerçekleştirildi

Üniversitemiz meslek yüksekokulları, kalite süreçlerini daha etkin bir hale getirmek ve kalite geliştirme süreçlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. 17 Ocak 2024 tarihinde saat 15.00'te MS Teams üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya, üniversitemiz Kalite Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, meslek yüksekokulları müdür yardımcıları, birim kalite komisyon üyeleri ve kalite temsilcileri katılım gösterdi.

Meslek yüksekokullarımızda kalite geliştirme süreçlerine ilişkin yürütülen mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ve kalite çalışmalarını daha ileri bir seviyeye taşımak için bir yol haritasının oluşturulması, toplantının odak noktasını oluşturdu. Katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantı, kalite standartlarının güçlendirilmesi adına değerli fikir alışverişine olanak sağladı.

Üniversite Kalite Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, toplantıda birimlerden gelen soruları detaylı bir şekilde ele alarak kalite süreçlerine yönelik çözüm önerileri sundu.

Kalite

Facebook Twitter Google Plus
Kalite
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.