İşletmede Mesleki Eğitim Ve Staj Süreçleri Toplantısı Gerçekleştirildi

22/01/2024 12:22:36 - 22/01/2024 12:22:36 - 177 Okunma

Meslek Yüksekokulları Stajdan Sorumlu Müdür Yardımcıları, İşletmede Mesleki Eğitim ve İş Yeri Stajları Sürecini Değerlendirdi.

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Stajdan sorumlu müdür yardımcıları, 18 Ocak 2024 tarihinde saat 15.00'te MS Teams üzerinden çevrim içi ortamda bir toplantı gerçekleştirdi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Babaeski Meslek Yüksekokulu Md. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Fatma Oya AKTAŞ, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Md. Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Erol ÇOPUR ve Öğr. Gör. Özcan EKEN, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Md. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Murat ASLANYÜREK, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Md. Yrd.    Öğr. Gör. Beyza AKÇAY MALÇOK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Md. Yardımcıları Öğr. Gör. Haluk KESKİN ve Öğr. Gör. Yakup AKPINAR, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Md. Yrd. Öğr. Gör. Ercan KURAK, Vize Meslek Yüksekokulu Md. Yrd. Öğr. Gör. Dr. Ahmet Tuğrul KÜÇÜKYİĞİT katılım gösterdi. Toplantının ana gündem maddesi, "İşletmede Mesleki Eğitim ve İş Yeri Stajları Süreciyle İlgili Görüş ve Önerilerin Alınması" oldu.

Toplantıda, staj sürecinde karşılaşılan zorluklar, öğrencilerin memnuniyet düzeyi, iş birliği olanakları ve süreçteki iyileştirmeler konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mesleki Eğitim Staj

Staj