2021 Yili 9. Meyok Toplantisi Gerçekleştirildi

10/12/2021 12:13:28 - 10/12/2021 12:13:28 - 396 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün de teşrifiyle 09 Aralık 2021 Perşembe günü MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V.) başkanlığında, MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI (Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür V.), Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Sağlık Hizmetleri Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM ve MEYOK Sekreteri Kenan YILMAZ’ın katılımıyla Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde toplandı.

2021 yılının 9. toplantısında, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına ilk defa 2022 YKS sonuçlarına göre merkezi yerleştirme ile alınacak öğrencilere kontenjan ayrılması talebi, müfredat değişiklikleri ile ilgili hususlar, Meslek Yüksekokullarında açılması planlanan programlar, İşletmede Mesleki Eğitim süreçleri ve bahar yarıyılına ilişkin planlamalar görüşüldü.

Toplantı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile kurul üyelerimiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Aşçılık programının mutfağında incelemelerde bulundu.

2021 9 meyok toplantısı