Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü

2021 Yılı 8. Meyok Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

02/11/2021 00:08:51 - 02/11/2021 00:08:51 - 382 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu, 01/11/2021 tarihinde MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V.) başkanlığında, MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI (Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür V.), Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Sağlık Hizmetleri Müdür V.  Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdür V.  Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM ve MEYOK Sekreteri Kenan YILMAZ’ın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. 2021 yılının 8. toplantısında, öğrenci sayısı 15’in altında kalan seçmeli derslerin açılması, ders birleştirmeleri, Danışma Kurullarının üyelerinin değişimleri görüşüldü.

meyok toplantısı

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.