T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü

Meslek Yüksekokullarımızda Kurumsal Mesleki Eğitici Eğitimi Programı Tamamlandı

15/01/2020 12:23:17 - 15/01/2020 12:23:17 - 30070 Okunma

Kırklareli Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksekokullarında görev yapan akademik personele yönelik “Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programı” düzenlendi.

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü'nün tasarladığı “Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programı” çerçevesinde Kırklareli Üniversitesi Kurumsal Eğitim Kalite Güvence Sisteminde, eğitim kalitesi ve niteliğinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Eğitm-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından kurumsal ihtiyaçlar doğrultusunda; öğrenci odaklı öğrenme ve öğretim tasarımı, öğretim süreçleri ve  ölçme-değerlendirme, dijital öğretim materyalleri ve e-öğrenme, öğrenme-öğretim süreçlerinde iletişim ve motivasyon alanlarını içeren eğitimler verildi.

Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü'nce hazırlanan “Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programı”, 13 Kasım 2019 tarihinde Babaeski ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu'nda, 14 Kasım 2019 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, 09 Ocak 2020 tarihinde ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilmişti.

10 Ocak 2020 tarihinde Vize Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde düzenlenen ve Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ve Vize Meslek Yüksekokulu akademik personelinin katıldığı eğitim programının ardından kapanış gerçekleştirildi.

Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programının kapanışında, Kurumsal Eğitici Eğitimi Programının organize edilmesi ve yürütülmesini sağlayan üniversitemiz Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İşeri'ye teşekkür plaketini, MEYOK Koordinatörü Doç Dr. Bilal Balkan; Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğ Can'a teşekkür plaketini, MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İskender Gümüş; Sosyal Bilimleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Kürşat Erkal'a teşekkür plaketini Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Ünal; Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd. Öğr.Gör. Ömer Kırmacı'ya teşekkür plaketini ise Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum takdim etti. 

“Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programı” kapsamında Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları’nda görev yapan yaklaşık 180 akademik personele eğitim verildi.

Meslek Yüksekokullarımızın Kurumsal Mesleki Gelişim Eğitici Eğitimi Tamamlandı

Facebook Twitter Google Plus
Eğiticilerin Eğitimi Programı Tamamlandı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.