2019 Yılı 3. Meyok Toplantısı Vize Meslek Yüksekokulu'nda Gerçekleştirildi

30/04/2019 17:08:18 - 30/04/2019 17:08:18 - 24029 Okunma

Üniversitesimiz Meslek Yüksekokulları Kurulu (MEYOK) 25/04/2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Bülent ŞENGÖRÜR'ün teşrifleri ve MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Bilal BALKAN (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü), MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ (Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü), Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emel BURAK ve MEYOK Sekreteri Ufuk AYAS'ın katılımlarıyla, 3 üncü toplantısını Vize Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi.

3. Meyok Toplantısı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 3. MEYOK Toplantımızı Vize Meslek Yüksekokulu'nda Gerçekleştirdik